Obvestilo: Poštnina je brezplačna za vsa naročila nad 40 € v Republiki Sloveniji.

Gogine čitarije

Gogine čitarije

21. oktober 2019

Meseca novembra začenjamo z novim ciklom Goginih čitarij!

Po knjižnih predlogah je bilo posnetih že nešteto filmov. Čeprav je marsikdo mnenja, da so knjige boljše od njihovih filmskih adaptacij, se udeleženci in udeleženke Goginih čitarij s tem ne strinjamo, saj zelo radi pogledamo tudi kakšen film. Zato smo za četrti cikel Goginih čitarij s skupnimi močmi izbrali naslove knjig, ki so služile kot...

Več

POLETNI DELOVNI ČAS KNJIGARNE GOGA

4. julij 2018

Obveščamo vas, da bo med poletjem delovni čas knjigarne Goga nekoliko spremenjen.

Zaradi festivala Rudi Potepuški, bo knjigarna v četrtek, 5 7., in v petek, 6. 7., odprta do 17:oo, v soboto, 7. 7., bo zaprto.

Ste pa lepo vabljeni na grad Grm kjer bo nadvse zabavno :).

Do konca poletja bo knjigarna vsak četrtek odprta le do 17:00, zaradi dogodkov Novomeških poletnih večerov, ki bodo...

Več

23. Slovenski dnevi knjige - Peter Svetina

23. Slovenski dnevi knjige - Peter Svetina

13. april 2018

V petek, 20. 4., ob 19. uri vas vabimo v knjigarno Goga na pogovor s pesnikom Petrom Svetino, ki ga bo vodila Carmen L. Oven.

Peter Svetina je širši javnosti poznan predvsem po vrhunskem ustvarjanju za otroke, za kar je bil pogosto tudi nagrajen. Poleg tega piše tudi poezijo in tokrat nam bo predstavil svojo zbirko, pravzaprav cikel 33 pesmi, Poročilo o Jasperju Krullu.

Kot je zapisala avtorica...

Več

23. Slovenski dnevi knjige - Maja Gal Štromar

23. Slovenski dnevi knjige - Maja Gal Štromar

13. april 2018

V četrtek, 19. 4., ob 19. uri vas vabimo v atrij knjigarne Goga, na literarni pogovor z Majo Gal Štromar, ki ga bo vodila Jedrt Jež Furlan.

Maja Gal Štromar je pred kratkim pri Založbi Goga izdala roman Ženska drugje, v katerem v ospredje postavlja tri ženske like. Njihove različne življenjske zgodbe, dileme, povezuje kulinarika in pa iskanje razrešitve osebnih težav in odprtih ran iz zgodovine...

Več

23. Slovenski dnevi knjige - Davor Stojanovski

23. Slovenski dnevi knjige - Davor Stojanovski

13. april 2018

V torek, 17. 4., ob 19. uri bo v atriju knjigarne Goga potekal pogovor z makedonskim pisateljem, pesnikom, dramatikom, prevajalcem Davorjem Stojanovskim. Pogovor bo vodila Lara Mihovilović.

Davor Stojanovski je gost Gogine pisateljske rezidence, njegovo gostovanje pa sodi v okvir projekta Reading Balkans, katerega nosilka je Založba Goga.

Avtor sodi v mlajšo generacijo makedonskih literatov, vendar so...

Več