Filter by Oznake izdelkov
roman

Navodila za uporabo e-knjig

E-knjige, kupljene neposredno pri Založbi Goga, so izdane v formatu ePub, ki ga lahko preberete na mobilnih telefonih (Andorid in iOS), in osebnih računalnikih (Windows in MacOS).

Kako so dostavljene naše e-knjige

Vse Gogine e-knjige dostavlja naš partner Glassboxx. Tako lahko hitro in enostavno dostopate do kupljenih e-knjig prek aplikacije Glassboxx na e-bralniku z operacijskim sistemom Android, telefonu, tabličnem računalniku (Andorid in iOS) ali osebnem računalniku (Windows in MacOS).

Prenos aplikacije Glassboxx za branje e-knjig

1. Prenesite aplikacijo

Ko opravite prvi nakup, sledite povezavam na strani za potrditev naročila (ali spodaj), da prenesete aplikacijo Glassboxx v telefon ali tablični računalnik.

Iphone in Ipad

Prenesite Glassboxx iz trgovine iOS App Store

Android

Prenesite Glassboxx iz trgovine Google Play 

Windows

Glassboxx – Aplikacije Microsoft Apps

MacOS

Glassboxx – Datoteka DMG za MacOS

2. Prijavite se v aplikacijo

Prijavite se z e-poštnim naslovom, ki ste ga uporabili za nakup (geslo ni potrebno) in vaše nove knjige se bodo samodejno prikazale pod My BOOKS, kjer jih lahko preberete z vgrajenim e-bralnikom. Če že imate aplikacijo Glassboxx, je ni treba znova prenesti – ob vsakem nakupu vas bo nova knjiga že čakala v aplikaciji. Potrebujete pomoč? Če imate kakršna koli vprašanja o uporabi aplikacije, se obrnite na Glassboxx na njihovi spletni strani ali pa pišite na e-knjige@goga.si