Filter by Oznake izdelkov
roman

Novice

Program izdaj za leto 2023

Napoved novih knjig za leto 2022.

Vodja projektov v digitalnem marketingu in odnosov z javnostmi m/ž

Te zanima delo v pisarni Založbe Goga? Prijave zbiramo do: 10.2.2023

Novosti pri založbi

  V četrtek, 16. 11., je v knjigarni Konzorcij potekala novinarska konferenca Založbe Goga, na kateri smo predstavili šest knjižnih novostih, ki so izšle to jesen. Knjige, ki so bile […]

Kresnik 2022: v deseterici trije Gogini romani

Romani Napol morilke, Zvezdna karta in Potopimo Islandijo! v širšem izboru za kresnika.

Razpis za mednarodne rezidence Traduki

Traduki je objavil razpis za rezidence za pisatelje, prevajalce in urednike iz Albanije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Hrvaške, Kosova, Romunije, Severne Makedonije, Slovenije in Srbije. Rok za prijavo je 17. 4. 2022.

Katalog 2021 in napoved 2022

Napoved novih knjig za leto 2022.

Nodierova nagrada za Ano Barič Moder in knjigo Priročnik za izgnance

Prevajalka Ana Barič Moder je prejemnica Nodierove nagrade, ki jo je že četrtič podelil Francoski inštitut, in sicer za prevod Čolićevega romana Priročnika za izgnance iz francoščine.

Zaposlimo vodjo knjigarne in gostinstva

Te zanima delo, ki povezuje knjige in ljudi? Založba Goga išče novega sodelavca za vodenje knjigarne in gostinstva v Novem mestu.

Carlos Pascual prejemnik nagrade novo mesto

Nagrado novo mesto za najboljšo zbirko kratkih zgodb preteklega leta je prejel Carlos Pascual za knjigo Nezakonita melanholija.

Prostorska instalacija Prozornik

PROSTORSKA INSTALACIJA PROZORNIK Uporabna prostorska instalacija je sončnik, senčnik, vetrnica in počivalnik v enem. Meditativni objekt, ki je postavljen na sončen prostor sredi trga, nas ščiti pred žgočim soncem hkrati pa […]