Nalaganje Dogodki

Večer namiznih iger: Munchkin

Igralni večer
petek, 20. novembra, 2015 ob 18:00

Vabljeni na prvi Gogin večer namiznih iger! V atriju knjigarne Goga se bomo zbrali ljubitelji tega žanra iger in raziskovali bolj in manj znane predstavnike. Brez skrbi, če igre ne poznaš, za razlago bo poskrbljeno. Prvi večer bomo otvorili z igro Munchkin.

Ta igra s kartami nazorno ujame občutek igranja Dungeons & Dragons brez kakršnega koli neumnega vživljanja v vloge. Vse kar moraš narediti je pobiti vse pošasti in pobrati magične predmete. In to kakšne magične predmete! Nosite “Horny Helmet” in “Boots of Butt-Kicking”, vihtite “Stuff of Napalm” ali pa bi imeli raje “Chainsaw of Bloody Dismemberment”? Začnite s štihanjem Sobne rastlinice in nadaljujte vse do Plutonijastega zmaja.

Munchkin se igra hitro in je popolnoma neumna igra, ki garantirano spravi vašo igralsko skupino v solze. In ko se smejijo jim lahko pokradete njihove stvari.

Karte bodo na voljo v različnih variantah (najmanj Munchkin Cthulhu in The Good, the Bad and the Munchkin), če pa imaš lasten komplet, ga le prinesi s seboj. 

Začnemo ob 18.00 in nadaljujemo do 22.00. Posamezna igra ne traja predolgo, tako da se nam lahko pridružiš tudi kadarkoli vmes :)

Podrobnosti

Datum:
petek, 20. novembra, 2015
Ura:
18:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Knjigarna Goga
Glavni trg 6
Novo mesto, 8000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
07/3930802

Organizator

Knjigarna Goga