Filter by Oznake izdelkov
roman

Menjava glasbe

Menjava glasbe je zbirka zgodb, ki se prilagaja vašemu razpoloženju. Cinično razmišljate o trendih sodobnega sveta? Ena stran knjige je namenjena vam. A ohranjate optimizem in vero v človeka? Druga stran knjige bo prava za vas. Od vas je torej odvisno, kakšno glasbo boste izbrali. 

Copyright: @2024 Založba Goga
Dimenzije: 13x20
Število strani: 192
Leto izida: 2024
Vrsta: trda vezava
ISBN: 9789612774431

Tiskane izdaje
trda vezava24,90 

O knjigi

Ostarela pripovedovalka, ki ji je umrl mož, še koleba, ali bo kaj ukrenila proti politikom-podganam, zbiralec gramofonskih plošč svoje maščevanje izpelje natančno in dosledno, prodajalka v trafiki še razmišlja, kaj bo storila s svojo dobitno srečko, pisatelj, od katerega je založba zahtevala, da spremeni spol, krene v boljši jutri, proti horizontu pa odpotuje še nesojena poslušalka mostov in računovodkinja, ki dobesedno poleti z angelom v nebo. Vse zgodbe zaznamuje močna družbeno-kritična nota in predvsem raznovrstnost pripovedovalcev, ki jim je skupen pomemben trenutek odločitve. Menjava glasbe je zbirka nepričakovanih srečnih koncev. 

Miha Mazzini (foto: Boštjan Pucelj)

Miha Mazzini

Miha Mazzini, pisatelj, avtor 19 leposlovnih knjig, 10 priročnikov, scenarist, režiser in računalniški strokovnjak. Dobitnik številnihmednarodnih nagrad. Avtor scenarijev za dva nagrajena celovečerna filma in režiser štirih kratkih filmov. Končal podiplomskištudij scenaristike na The University of Sheffield, Anglija. Doktor znanosti, program Antropologija vsakdanjega življenja, InstitutumStudiorum Humanitatis, Ljubljana. Njegova literarna dela so bila prevedena v številne tuje jezike, pri največjih evropskih inameriških založbah.